ON/OFF

"Opnieuw weet Van Dycke met dit trio een humorvol en telkens verrassend geheel te smeden", Wendy Lubberding - De Theaterkrant

ON/OFF ging in première op Festival Boulevard en speelde op Festival Spoffin en Festival Circolo.

ON/OFF
ON/OFF
ON/OFF

- Annette Embrechts, De Volkskrant https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/van-on-off-8-word-je-blij-of-je-nu-kind-bent-of-volwassen~b2016f2d/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.be%2F: "Van On/Off (8+) word je blij, of je nu kind bent of volwassen ★★★★☆"

"De lichte toon, de speelse interactie en de mannelijke zelfspot geven On/Off een charmante lulligheid mee waarvan je blij wordt, of je nu kind bent of volwassen." - - Wendy Lubberding, De Theaterkrant, https://www.theaterkrant.nl/recensie/on-off-8/piet-van-dycke-daniel-fernandez-lopez-peter-van-der-heijden/: "Maar typisch Van Dycke is het naast en door elkaar gebruiken van circusidioom, spel en dans. De performer zelf lijkt van de schakelmomenten daartussen op te schrikken, zien we aan Van der Heijden, Fernández López en Van Dycke. Die frisse puntigheid zet de ruimte, objecten en lichamen in een licht absurdistisch licht. En dat schudt het jonge publiek echt even door elkaar – al waren het op de première meer volwassenen. De betovering van een circusact die grof wordt doorgeprikt om toch weer te betoveren als slapstick-scène, die onderbroken wordt door een reeks aardse, schonkige danspassen."

ON/OFF

ONTDEK MEER